Skip to content

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Konferencija ‘Izazov promjene’ nastoji biti društveno odgovorna i poduprijeti ciljeve koje smatramo važnima. Jedan od njih jest i Unicefova tradicionalna utrka “Mliječna staza”.

UNICEFOVA UTRKA MLIJEČNA STAZA 2020.  – tisuće staza ZA jedan cilj

UNICEF-ova utrka Mliječna staza svake godine okuplja tisuće trkača, rekreativaca, hodača, obitelji, djece, navijača, volontera i osoba iz javnog života koji zajedno doprinose ostvarenju humanitarnog cilja.

I ove godine UNICEF želi okupiti što više zvijezda na Mliječnoj stazi kako bi osigurali podršku djeci s teškoćama u razvoju u Hrvatskoj.

Zbog novonastalih okolnosti i brige za zdravlje svih sudionika utrka po prvi puta okuplja sudionike uz pomoć mobilne aplikacije – dovoljno je prijaviti se, preuzeti aplikaciju i skupljati kilometre mogućnosti od 5. do 20. 9. 2020.

U utrci Mliječna staza svatko može sudjelovati kada, koliko i kako najbolje može – trčanjem, hodanjem, šetnjom, u kolicima, na biciklu, romobilu… s obitelji, prijateljima…u parku ili kvartu, na treningu, planinarenju ili u šetnji.

Mliječna staza je utrka u kojoj nije najvažnija brzina pojedinca već da zajedno, kilometar po kilometar pretvaramo teškoće u mogućnosti i što brže dođemo do cilja – da svako dijete s teškoćama u Hrvatskoj dobije priliku ispuniti svoje potencijale.

Priključite se Mliječnoj stazi i skupljajte kilometre mogućnosti za bolju budućnost djece s teškoćama u razvoju.

Više o utrci i prijavama na mlijecnastaza.hr